Hejka, ja pracuje jak dla mnie to idealna praca zarabia się dobrze, siedzisz i tylko się uśmiechasz jak trzeba, ludzie super, POLECAM naprawdę., ludzie myślą że to jakaś erotyka a wcale tak nie jest nawet mogą cię zwolnić jak zaczniesz coś w tym stylu robić.
Hej polecam agencje DCView chyba najlepsza na rynku, polecam napisać do nich i dowiedzieć się o co tam chodzi, ładnie wytłumaczą wszystko i rozwieją wasze wątpliwości
Właśnie odnośnie CDV, zaczęłam współpracę z nimi 2 tygodnie temu. Jest naprawdę miło, tak więc jestem pozytywnie zaskoczona. Wszystko zgadza się z opisem na stronie, praca prosta i przyjemna, no i za naprawdę dobre pieniądze
Jeżeli trafisz na dobrą agencję i fajnych ludzi to naprawdę się opłaca i nie ma się czego wstydzić, praca jak każda inna, no może trochę bardziej przyjemna od smażenia frytek w MC !!!
Cześć,
a więc praca w DCView nadal bez zarzutu, pieniążki się zgadzają, wszystko działa według regulaminu, nikt żadnych granic nie przekracza. Za to ja mam z tej pracy dużo frajdy, a co się pośmieję to moje. Kiedyś pewnie będę musiała iść w innym kierunku i zacząć gdzieś indziej pracować ale na pewno będzie mi ciężko zostawić kamerki. Na chwilę obecną korzystam !